Hello, As you can see I have a name and it is Evan Šaltis. I Was born in Vilnuis, Lithuania, (I bet you don't know where Lithuania is! I will access PewDiePie.net from my Ipad and LOVE happy wheels, I also LOVE Minecraft, Surgeon Simulator, Insert Title Here (Also known as "Brain MotherFuck"), Amd Façade is another.
I now Live in the USA, I live in Auburn, Maine , 04210
Thank you for reading my life so far.
The jib bearish you will see below is this article in Lithuanian.
-Evan Šaltis
Sveiki, kaip matote, aš turiu vardą ir tai Evan Šaltis. Aš gimė atsiliepimas, Lietuva, (I bet jūs nežinote, kur Lietuva yra! Aš bus pasiekti PewDiePie.net iš mano Ipad ir meilės begalybės Mario, man taip pat patinka Minecraft, chirurgas Simulator, įrašyti pavadinimas čia (taip pat žinomas kaip "Smegenų MotherFuck"), Amd fasadas yra kita.
Aš dabar gyvenu JAV, I live in Auburn, Maine, 04210 Dėkojame už skaito mano gyvenimą iki šiol.
Rupi jūs žr. toliau strėlė yra šį straipsnį lietuvių kalba.
-Evan Šaltis
I now Live in the USA, I live in Auburn, Maine , 04210
Thank you for reading my life so far.
The jib bearish you will see below is this article in Lithuanian.
-Evan Šaltis
Sveiki, kaip matote, aš turiu vardą ir tai Evan Šaltis. Aš gimė atsiliepimas, Lietuva, (I bet jūs nežinote, kur Lietuva yra! Aš bus pasiekti PewDiePie.net iš mano Ipad ir meilės begalybės Mario, man taip pat patinka Minecraft, chirurgas Simulator, įrašyti pavadinimas čia (taip pat žinomas kaip "Smegenų MotherFuck"), Amd fasadas yra kita.
Aš dabar gyvenu JAV, I live in Auburn, Maine, 04210 Dėkojame už skaito mano gyvenimą iki šiol.
Rupi jūs žr. toliau strėlė yra šį straipsnį lietuvių kalba.
-Evan Šaltis